Selecteer een pagina

Re-pair.be, de nieuwe referentie voor herstellingen

Nooit meer zoeken naar een beschikbare vakman voor defecte toestellen. Re-pair biedt herstellingen aan voor alle huishoudtoestellen, smartphones, tablets en IT, waar deze ook zijn aangekocht.

Al deze herstellingen worden gecentraliseerd op één online platform. Wasmachine stuk? Smartphone laten vallen? Koelkast wil niet meer koelen? Eén adres: re-pair.be. In enkele klikken vindt men een beschikbare hersteller, betrouwbaar en gemakkelijk!

400 vakmannen, steeds dichtbij
“Re-pair beschikt over verschillende troeven die garant staan voor succes”, stelt Olivier Lanckriet, eigenaar van de Connect+ groep en mentor van dit project. De defecte toestellen worden heel snel hersteld, vaak de dag zelf nog.

Daarnaast beschikt Re-pair over meer dan 400 servicepunten in Vlaanderen en Wallonië, zo kan de klant waar dan ook rekenen op een herstelpunt in de buurt. Een derde troef is de vakkennis en de passie van onze Re-pair vakmannen. Zij zorgen telkens weer voor een uitstekende service voor hun klanten.

“Re-pair biedt een ruim en betrouwbaar netwerk van ervaren vakmannen in België. Het is dit lokaal netwerk dat Re-pair via het internet openstelt voor klanten die beroep wensen te doen op deze unieke service, dichtbij, snel en uiterst betrouwbaar.”, verduidelijkt Peter Debrouwere, die al meer dan 20 jaar ervaring heeft in de sector, en dit ambitieuze project mee in de startblokken zette.

Re-pair, sneller hersteld dan je denkt!

www.re-pair.be