Over Connect+

Samen sterk. Zelfstandigen zijn gepassioneerd door hun vak. Ze gaan voor hun klanten tot het uiterste. Wij bieden ons netwerk van ondernemers de tools om de service van de zelfstandige vakman te combineren met de kracht van digitaal. 

De Connect+ Groep is gegroeid uit een intense samenwerking tussen meer dan 300 merken en meer dan 1.500 zelfstandigen. Het Connect+ platform vertegenwoordigt een retail omzet van 850 mio en bedient meer dan 1 miljoen klanten per jaar.Platform voor consumenten, KMO's, producenten en zelfstandigen

Mensen shoppen meer en meer online, maar zijn ook nog gehecht aan de voordelen van de fysieke winkel. Daarom kiezen wij voor een hybride toekomst waarin we het beste van online en offline kopen combineren.

 Omnichannel

De winkel van de toekomst heeft online een ongelimiteerde assortiment, maar op de winkelvloer een beter geselecteerd productgamma. Klanten kunnen zo al onze producten bekijken en bestellen, met de ondersteuning van een gepassioneerde vakman.


Assortiment

Samen met de top van de industrie selecteren we meerwaarde producten. Met ons selectief en exclusief assortiment zorgen we voor een innovatieve, unieke positie. Daarnaast hebben we ook runners die zowel in de winkel als online te koop zijn aan competitieve prijzen.


 

“We bieden de consumenten en KMO’s het netwerk van zelfstandigen die erin slagen het beste van 2 werelden in één hybride retailformule te combineren. De kracht en transparantie van het internet, maar toch de betrouwbaarheid van een echte vakman dichtbij.“De klant beslist

De klanten kiezen zelf:15 minuten later ophalen in de shop of later thuis geleverd. Doen ze graag beroep op een installateur of willen ze extra advies bij de verkoop?

 Service

We geven extra service opnieuw een waarde. Professioneel advies door gepassioneerde vakmensen, een levering of plaatsing of opleiding thuis? De klantenservice is top.We investeren dus in de toekomst zodat onze winkels de ‘place to be’ worden voor online én offline aankopen.Onze doelen

Door het aanbieden van producten en diensten aan ondernemers en leveranciers van verschillende retail formules samen met hen onze omzet doen groeien.

We plaatsen de consument centraal door maximaal in te zetten op zelfstandige partners, voorraad dicht bij de klant, service en betrokkenheid. We investeren daarbij in alle mogelijke IT-oplossingen: webplatformen, point of sales programma's, e.a. 

De beschikbaarheid van producten voor diverse distributiekanalen verhogen door onze eigen stock te verhogen en door connecties te leggen met de voorraad van partnerondernemingen.

Een beter rendement mogelijk maken door het aanbieden van unieke, exclusieve en selectieve producten & (cloud)-diensten, al dan niet onder eigen merk (O+, T-Concept, Pointer, Cloudhighway)

Kwaliteit en rendement optimaliseren door focus op kosten optimalisaties, efficiëntie en het actief inzetten van data.

Onze aandeelhouders


Heylen Group

Groep Heylen is een Belgische industriële holding die wereldwijd investeert in ambitieuze ondernemingen en ondernemers. Met de huidige activiteiten in België, Nederland, Luxemburg en Italië, heeft Groep Heylen een jarenlange ervaring opgebouwd in een brede waaier van sectoren, zoals retail, munten, logistiek vastgoed... www.heylengroup.com

Vela Co-Pilot fund

VELA is een ambitieuze investeringsonderneming die vanuit eigen succeservaringen en overwonnen hindernissen fungeert als Co-Pilot voor ambitieuze ondernemers. Dit om zowel bedrijf als familie te doen groeien en ambities waar te maken. www.velagroup.be