Onze activiteiten

Exellent is de grootste keten van zelfstandige vakmannen in België: Ons team van meer dan 400 professionals garandeert jou de scherpe prijzen van een keten en hun persoonlijke service als vakman. Zowel voor als na jouw aankoop staat de vakman van Exellent je bij met advies en een eigen hersteldienst. Je koopt online zonder zorgen in onze Exellent webshop. Wij staan vandaag en ook morgen klaar met onze persoonlijke service die alleen een Exellent vakman kan garanderen. 

www.exellent.be

Brio brengt zelfstandige ondernemers in keukens en badkamers samen in één sterke groep. Wij kiezen resoluut voor differentiatie en toegevoegde waarde: samen bouwen we aan een duurzame lange-termijn visie. Zo bundelen we de krachten van al onze partners om meerwaarde te bieden op alle niveaus. 

www.briolabel.be
www.briogroup.be


Selexion  is een professionele keten van 90 zelfstandige specialisten. Onze winkels bieden een compleet en hoogwaardig productengamma aan, met 100% kennis van de allernieuwste technologieën. Bij de Selexion professional vind je de ideale combinatie van expertise en snelle dienstverlening. Dat zit ons in de genen. En dat mag je gerust letterlijk nemen. De meeste Selexion winkels zijn immers familiezaken. Onze zaakvoerders geven hun ervaring van generatie op generatie door. Je kan jouw Selexion professional dan ook vertrouwen als je persoonlijke adviseur.

 www.selexion.be


CompuDeals  is een aankoopgroepering die vandaag een 500 tal Belgische vakhandelaars verenigt. Deze partners krijgen enerzijds toegang tot een uitgebreid productgamma en tal van promo’s, anderzijds ook tot tools als folders en een webshop om hun verkoop maximaal te ondersteunen. 

www.compudeals.be


Pointer Systems is een merk van computers  (desktop, gaming pc’s en servers) waarbij we via onze eigen (Belgische) assemblage garant staan voor maatwerk volgens de wensen van de klant, kwaliteit en een snelle dienst na verkoop  aan een perfecte  prijs.

www.pointersystems.be


ECK bedient reeds 25 jaar de keuken-en badkamerspecialisten als groothandel,met highendproducten en een persoonlijke service, door persoonlijk contact en transparante communicatie. 

www.eck-brio.be

DealerShop.be richt zich uitsluitend naar professionele doorverkopers binnen verschillende branches, met momenteel de focus op ICT, cloudoplossingen, telecom en elektro.

DealerShop is een B2B webshop met zeer uitgebreid productgamma, maar is eveneens een sales platform met diverse tools zoals offerte generators, mailing software, prijslijsten om te importeren, enzoverder.

www.dealershop.beExpert België is een krachtige commerciële organisatie. Wij zijn lid van een internationale groepering die actief is in meer dan 15 Europese landen, en die meer dan 8000 winkels telt wereldwijd! In België zijn we met 50 winkels.

 www.expert.be


Smartworx werkt samen met lokale IT partners om kleine tot middelgrote bedrijven in België te voorzien van de beste ICT oplossingen. We hebben business units rond cloud, VOIP telefonie en servers maar u kan bij ons even goed terecht voor lokale netwerken, randapparatuur enzoverder.

 www.smartworx.be

Lanckriet André is de groothandel, een familiale onderneming, gegroeid vanuit de verkoop van wasmachines in 1965, tot een B2B platform met een wijde range aan consumer electronics.

Connect plus insurance brokers  fungeert als interne verzekeringsmakelaar in het kader van de uitbreiding van onze diensten. In samenwerking met Callant Insurance & Financial Advice werd een eigen portfolio uitgewerkt op maat van de vakman. Met CPIB verzekeren we de toekomst van de vakman, van binnen uit.