Onze oplossingen


Inkoop

Door het groeperen van meer dan 1.000 zelfstandige ondernemers en hierdoor de volumes te verhogen, slagen we erin om scherpe prijzen aan te bieden.

Marketing & Sales

Samen met de merken ontwikkelen we een waaier van omnichannel marketingconcepten ter ondersteuning en op maat van onze lokale vakman. Succesvolle acties met producten aan concurrentiële prijzen in de markt zijn hiervan het resultaat. 

Warehousing & Transport

Logistieke performantie is vandaag de sleutel tot succes. De consument wil weten waar het product voorradig is. Onze logistieke apparaten staan volledig ten dienste van onze leden en dus ook de consument.

Administratie - Boekhouding

Uiteraard dient het administratieve het logistieke perfect te volgen. Van bestelling tot facturatie. Van leveringsnota tot tevredenheidsenquête. Boekhouding en ERP oplossingen op maat. Deze handelingen verlopen naadloos binnen het platform.

Groothandel

Via onze drie groothandels: Lanckriet, D&D Distribution en ECK zorgen we voor een efficiënte en professionele belevering van onze B2B resellers. Door onze grote voorraden garanderen wij snelle uitleveringen.

Service

Pre-sales, aftersales, verzekeringen en opleidingen. De kracht van onze leden is hun vakkennis. De consumenten vertrouwen op hen voor advies, ondersteuning en (after)service. Naast het herstellingen platform Re-pair.be bieden we de consument ook oa. verlengde garanties en energie-contracten aan. 

Digitale transformatie

Wij investeren sterk in het digitaliseren van onze dienstverlening en bieden zo ons netwerk van ondernemers de tools om hun service te combineren met de kracht van digitaal. Van Butler++ voor communicatie en order management, een eigen e-commerce platform tot een volwaardig ERP pakket Connect ERP. 


Onze tools

 


Connect ERP

Connect-ERP is een volledig geïntegreerde software oplossing die samen met Odoo werd ontwikkeld voor de Connect+ partners. Het bevat heel wat applicaties waaronder een kassasysteem, boekhouding, helpdesk, repair, abonnementen, projecten, field service en integraties met Connect+ en leveranciers.  


B2C E-commerce platform

Naast een nationale e-commerce website bieden we onze partners ook de mogelijkheid om een gepersonaliseerde lokale e-commerce website op te zetten. Consumenten bestellen op beide platformen steeds bij de lokale vakhandelaar en kunnen kiezen tussen afhaling in de winkel of levering aan huis. 


Cloudhighway marketplace

Onze Cloud marketplace geeft onze partners de mogelijkheid om tal van oplossingen te bestellen (met volledig geautomatiseerde activatie en billing) en te beheren.  Het gamma bestaat onder meer uit Microsoft 365 (inclusief non-profit en educational), Azure, BitTitan, N-Able, Acronis, Nomadesk, en meer. 


Butler++

Butler++ is onze B2B e-commerce oplossing waarlangs onze partners bestellingen kunnen plaatsen en opvolgen, informatie over promoties ontvangen, helpdesk tickets kunnen indienen, prijskaartjes kunnen afprinten en nog veel meer.